fbpx

KrachtKind Veldhoven

Intuïtieve ouder-kind coaching vanuit het geboorteverhaal

KrachtKind Veldhoven
Intuïtieve ouder-kind coaching vanuit het geboorteverhaal

Ben jij een ouder die een hooggevoelig kind heeft, met een sterke wil?

Een ouder die graag zelf zijn kind wil helpen bij de dingen waar hij / zij last van heeft, zoals te veel prikkels, niet slapen, boosheid, angst, onzekerheid, impulsiviteit, verlegenheid, moeite om vriendjes / vriendinnetjes te maken en piekeren?

Of vertoont je kind ander gedrag dan wat hier genoemd staat en weet je zelf niet meer wat je kunt doen om je kind te helpen?

Voel jij je als ouder niet begrepen, ben je verdrietig, ben je bang dat je kind buitengesloten wordt door dat gedrag?

Mopper je veel op je kind terwijl je dat eigenlijk niet wil, maar niet meer weet hoe je op een andere manier met je kind om kunt gaan?

Ben je de natuurlijke verbinding met je kind even kwijt en wil je die graag terug? Dan kan ik jou hierbij helpen!


Intuïtieve ouder-kind coaching
Ik ben een intuïtieve ouder-kind coach en samen kunnen wij uitzoeken waarom je kind bepaald gedrag laat zien en wat eronder ligt. Ook geef ik jou handvatten en tips over wat je zelf met je kind kan doen.

  Het Geboorteverhaal
  Ik werk vanuit het geboorteverhaal. “Wat heeft de geboorte van mijn kind hier eigenlijk mee te maken?”, zul je je misschien afvragen? Nou: alles! Kijk hier voor meer info…
  Reading en Healing
  Energetisch werken staat in mijn werkwijze centraal. Dat doe ik door het geven van readings en healings. Meer weten over hoe dat werkt? Kijk hier voor meer info…
  Wat kan ik nog meer voor je doen?
  Je kunt bij mij ook terecht voor Kindafstemmingen/foto readings, healing op afstand en losse Geboorte + Behoefte in kaart pakketten. Hier vind je mijn volledige aanbod.

Contact
Wil jij ook graag jouw kind weer terug in zijn eigen kracht zetten? Neem dan contact op met mij, via nathalie@krachtkindveldhoven.nl, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Kindercoach Veldhoven