fbpx

Geboorte in kaart

Geboorte in kaart brengen betekent dat ik op zoek ga naar welke geboortepatronen (en bijbehorende gedragskenmerken) passen bij jouw kind. De geboorte van je kind, en alles wat daaraan vooraf is gegaan, speelt een grote rol in hoe je kind zich vandaag de dag gedraagt. Het gedrag van een kind is namelijk altijd logisch en direct verklaarbaar vanuit zijn/haar geboorteverhaal.

Omdat ik het geboorteverhaal als basis gebruik voor een coachingstraject is dit een cruciale stap die we samen moeten zetten. Samen inderdaad, want ik kan natuurlijk niets te weten komen over de conceptie, de zwangerschap en de bevalling zonder de input van jullie als ouders!

Geboorte in kaart vormt als het ware de ‘intake’ voor eventuele verdere coachingssessies. Maar het is ook mogelijk om dit los van een coachingstraject te laten doen door mij.

 

Werkwijze

  • Vragenformulier: Eerst krijgen de ouders een uitgebreid vragenformulier toegemaild. Dit bevat vragen over de conceptie, zwangerschap en geboorte van het kind. 
  • Geboorte in kaart brengen: Als het vragenformulier ingevuld is teruggestuurd, plannen we een afspraak om hier dieper op in te gaan. Deze afspraak kan 2,5 tot 3 uur duren! Je kind hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Hierna zal ik het geboorteverhaal helemaal voor jullie uitwerken.
  • Als het in kaart brengen van de geboorte leidt tot een coachingstraject, dan bekijken we samen het vervolg, bijvoorbeeld het plannen van coachingssessies en/of healings op afstand.