fbpx
Geboorte in kaart

Wat is er allemaal gebeurd vóórdat je je kindje kreeg? Ja, ook dat heeft invloed op je kind en zijn gedrag. En dat gedrag wil begrepen worden. Daarom coach ik jou als ouder, zodat we samen kunnen onderzoeken waarom jouw kind bepaald gedrag laat zien en wat zijn behoeftes nu nog zijn.

Geboorte in Kaart is toepasbaar voor alle leeftijden. De enige vereiste is dat je ooit geboren bent! 😉 Dus of je nu de geboorte van je kind in kaart wil laten brengen door mij, of die van jezelf: alles is mogelijk.

Geboorte in kaart brengen betekent dat ik op zoek ga naar welke geboortepatronen (en bijbehorende gedragskenmerken) passen bij jou of jouw kind.

De geboorte en alles wat daaraan vooraf is gegaan, speelt een grote rol in hoe wij ons vandaag de dag gedragen. Ons gedrag is namelijk altijd logisch en direct verklaarbaar vanuit ons geboorteverhaal.

Omdat ik het geboorteverhaal als basis gebruik voor een coachingstraject is dit een cruciale stap die we samen moeten zetten. Samen inderdaad, want ik kan natuurlijk niets te weten komen over de conceptie, de zwangerschap en de bevalling zonder de input van jullie!

Geboorte in kaart vormt als het ware de ‘intake’ voor eventuele verdere coach sessies. Maar het is ook mogelijk om dit los van een coachingstraject te laten doen.

 
Behoefte in kaart

Nadat ik de geboorte in kaart heb gebracht volgt er een tweede sessie om de behoeften in kaart te brengen. Daaruit kunnen we afleiden waar de behoeftes nog liggen en wat de thema’s van de volgende coach sessies zullen zijn. De Behoefte in Kaart sessie zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.

 

Geboorte In Kaart