fbpx

Weet jij als moeder echt niet meer waarom je kind zich op een bepaalde manier gedraagt?

Met behulp van het geboorteverhaal van je kind gaan we samen achterhalen waar dit gedrag vandaan komt.

Dat wil ik!

Weet jij als moeder echt niet meer waarom je kind zich op een bepaalde manier gedraagt?

Met behulp van het geboorteverhaal van je kind gaan we samen achterhalen waar dit gedrag vandaan komt.

Dat wil ik!

Herken jij een kind dat…

Slecht inslaapt of gedurende de nacht meerdere keren wakker wordt

Heel veel prikkels binnen krijgt en er niet op de juiste manier mee om kan gaan

Bang is om te falen of moeite heeft met sociale situaties

Veel boos is en je geen idee hebt waar het vandaan komt

Moeite heeft met vriendjes en vriendinnetjes maken

Zoveel nadenkt en piekert dat hij er hoofdpijn van krijgt

Heel erg verlegen is en niet makkelijk contact durft te maken

Weinig zelfvertrouwen heeft en daardoor geen initiatief durft te nemen

Grote kans dat je het even niet meer weet als moeder! Je hebt misschien al op verschillende manieren om hulp gevraagd of adviezen gekregen, maar het lijkt niet te werken of je staat er niet volledig achter. Je weet dat er iets anders nodig is, maar je kunt er je vinger niet op leggen.

Ik help jou om naar je intuitie te luisteren als moeder en om in de spiegel te kijken! Aan de hand van het geboorteverhaal van je kind gaan we onderzoeken wat er nodig is voor je kind om zich beter te voelen, en om jullie verbinding te versterken.

Energetisch Kindercoach - KrachtKind Veldhoven - Nathalie Kuijpers

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Hallo, mijn naam is Nathalie Kuijpers en ik ben moeder van 2 hoogsensitieve dochters, allebei met hun eigen karakter en hun eigen uitdagingen.

Ik weet hoe bijzonder de reis als moeder is en hoe frustrerend het kan zijn als je niet weet hoe je je kind het beste kunt helpen. Ik kwam er al snel achter dat het gedrag van mijn kind ook alles zei over mij als moeder en als persoon.

Door aan mezelf te werken, kon ik mijn dochters beter helpen. Dit was soms best een pittig proces, maar uiteindelijk ben ik dankbaar voor de lessen en de diepe verbinding die we nu hebben.

In dit traject gaan we aan de slag met het in kaart brengen van de geboorte van je kind, om zo het gedrag van je kind beter te begrijpen.

 

STARTEN MET GEBOORTE IN KAART (2 SESSIES)

De oorzaak zoeken van het gedrag van je kind: terug naar de geboorte

Weet je dat het van invloed op je kind zijn gedrag is wat er voor de geboorte is gebeurd en gevoeld door jou als moeder. Hoe is de pre conceptie of conceptie geweest? Kon jij makkelijk zwanger worden of heeft het heel lang geduurd? Heb je een miskraam gehad of ben je een kindje verloren? Hoe heb jij je toen gevoeld, Wat ging er allemaal door je heen? Was je verdrietig, boos of bang? Of raakte je je baan kwijt of was er iemand heel erg ziek of die je heel dierbaar was? Hoe was je gezondheid in de zwangerschap  en kon je genieten. Of juist helemaal niet? Dit zijn allemaal dingen die invloed hebben op hoe je kind zich tot op de dag van vandaag gedraagt. De pre conceptie , zwangerschap, geboorte + het eerste jaar van je kind hebben daar allemaal invloed op.

Het gedrag van je kind wil begrepen worden Je kind wil hiermee zijn eigen verhaal vertellen en daarmee de behoeften uiten die je kind nog steeds heeft. Daarom is het belangrijk dat we samen het geboorte verhaal van jou kind onderzoeken. Niet alleen hoe jij dat ervaren hebt maar juist hoe jou kind dit ervaren heeft. Je kunt namelijk als moeder een fijne zwangerschap, bevalling hebben gehad maar jou kind heeft dit totaal anders meegemaakt. Een voorbeeld: Je kind was er binnen 4 uur uit. Dat is een snelle bevalling. Fijn voor de moeder. Voor Jou kind is dit een lancering geweest en helemaal niet fijn.

Daarom coach ik jou als ouder, zodat we samen kunnen onderzoeken waarom jouw kind bepaald gedrag laat zien en wat zijn behoeftes nu nog zijn.

Geboorte in Kaart is toepasbaar voor alle leeftijden. De enige vereiste is dat je ooit geboren bent! 😉 Dus of je nu de geboorte van je kind in kaart wil laten brengen door mij, of die van jezelf: alles is mogelijk.

Geboorte in kaart brengen betekent dat ik op zoek ga naar welke geboortepatronen (en bijbehorende gedragskenmerken) passen bij jou of jouw kind.

De geboorte en alles wat daaraan vooraf is gegaan, speelt een grote rol in hoe wij ons vandaag de dag gedragen. Ons gedrag is namelijk altijd logisch en direct verklaarbaar vanuit ons geboorteverhaal.

 

OPTIONEEL VERVOLG

Jouw eigen patronen doorbreken en rust creëren bij jou en je kind, zodat jullie elkaar beter begrijpen

 Afhankelijk van wat er uit de Geboorte in Kaart sessies gekomen is, kijk ik daarna samen met jou naar wat er nodig is. Grote kans dat zowel jij als je kind iets te doen hebben! Maar…. eigenlijk werk ik vooral met jou als ouder. Als jij namelijk jouw gedrag verandert, zal het gedrag van je kind als vanzelf meeveranderen. Je creëert als het ware een olievlek. 

Hoe komt het dat jij dit gedrag zo lastig vindt en wat doet dit met jou? Maar ook wat er bij jezelf nog zit wat je kind spiegelt en waardoor de verbinding tussen jullie minder is. We kijken samen naar wat voor patronen er bij jou als ouder nog zitten. Daarvoor gebruik ik allerlei methodes, zoals reading/healing, verbroken verbinding massage, opdrachten, meditaties, visualisaties, access bars en praktische opvoedkundige opdrachten. 

Weer de beste ouder voor je kind kunnen zijn!

★★★★★

Het afgelopen jaar heb ik zowel voor mijn kind als voor mezelf hulp ingeschakeld van Nathalie. Ik heb een zeer prettige ervaring hiermee!!!!

Nathalie heeft me erg goed geholpen! Door haar ben ik supersterk in mijn kracht komen te staan, waardoor ik mijn kind kon helpen en begrijpen met als resultaat een nog hechtere band met mijn kind die weer goed in zijn vel zit!

Nathalie is laagdrempelig, heeft geen oordeel en kan zich goed inleven. Ze geeft je inzichten die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Ze is erg behulpzaam en neemt de tijd om op zoek te gaan naar handvatten die je in je kracht zetten. Het is voor iedere ouder een zeer toegevoegde waarde om te ervaren, zodat je de beste ouder voor je kind kunt zijn!

– Ilja

Heel betrokken en praktische tips!

★★★★★

Ik voelde direct in het eerste (mail)contact een betrokkenheid vanuit Nathalie. We kozen voor een afstemming op onze dochter (7 jaar). We kregen de mogelijkheid om deze nadien via beeldbellen of in de praktijk te bespreken. Voor mijzelf voelde het prettig om persoonlijk in gesprek te gaan. Nathalie nam voor het nabespreken echt de tijd. Ze wist veel te vertellen over onze dochter en haar behoeften. Hier kon ik ook direct praktisch thuis mee aan de slag. Ook gaf ze mij veel inzichten over mezelf. Ik had van tevoren niet gedacht dat dit ons zoveel zou brengen!

– Eefke

Wauw! Mooie reading en healing

★★★★★

Vandaag heb ik een Reading en healing mogen ervaren/ontvangen van Nathalie. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring! Nathalie kon mij precies vertellen hoe ik in het leven sta en waar ik aan zou mogen werken. In een woord “wauw”! Bedankt Nathalie, ik vond het erg fijn en vertrouwd bij je.”

– Chantal

Het juiste pad voor ons

★★★★★

Ik ben vorig jaar uitgekomen bij Nathalie voor een reading voor onze dochter. Ik zat vast met haar enorme berg gevoelens en wist niet meer hoe ik haar op de juiste manier kon helpen.

Na de reading ben ik tot zoveel nieuwe inzichten gekomen en heb ik zoveel handvatten gekregen waar we samen mee aan de slag konden gaan.

Zo raakte ik uiteraard ook erg benieuwd naar het kijkje in het hoofd van onze zoon. Wederom erg treffend!

Vaak moet je ook met jezelf aan de slag om je kind(eren) te helpen. Ook hier heeft Nathalie me erg goed mee geholpen, en nog steeds. Erg tevreden over de fijne behandelingen en communicatie. Enorm blij dat ik destijds dit pad ben in geslagen, het juiste pad voor ons.

 – Britt

Afstand tot mijn dochter veel kleiner

★★★★★

Ik had Nathalie al een tijdje in mijn telefoon om te benaderen voor mijn dochter, want ik voelde een afstand bij haar, iets wat ik niet kon verklaren. Op het moment dat de tijd rijp was heb ik Nathalie een afstemming laten doen en ze kwam snel tot de kern.

Op een liefdevolle en respectvolle manier liet ze mij inzien en voelen waardoor mijn dochter die afstand nam. Nathalie ondersteunde daarin ook mij waar ze kon. Bijzonder mooi dat we zo bij elkaar zijn gekomen en de manier waarop ze mij/ons benadert zegt veel over Nathalie.

Ze heeft de juiste kennis en zet die met alle liefde in. Nathalie heeft een goede kijk en vele inzichten, helpt je waar ze kan en niets is haar teveel. Bij de afstemming kreeg ik vele tips om mee aan de slag te gaan, die ontzettend goed bleken te werken. Voor ons hele gezin is er enorm véél veranderd waar we haar enorm dankbaar voor zijn. 

– Janneke

Fotoreading dochter

★★★★★

Ik ontving een mooie en rake reading van mijn dochter. Hierdoor begreep ik waarom mijn dochter doet wat ze doet. Maar zie ik ook mijn eigen spiegels. Ze gaf mooie tips voor mijzelf als moeder en voor mijn dochter om haar te ondersteunen. Langzaam aan zie ik bij zowel mijzelf als bij haar verandering in gedrag. Fijn dat dit mogelijk is.”

 – Jeske

Being a mama isn’t easy, but it is definitely the best job anyone could ever have. 

Inzicht in waarom je kind doet wat hij doet

Naar aanleiding van het geboorteverhaal heb je meer begrip voor het gedrag van je kind. Wat fijn! Doordat jij je kind beter begrijpt en ook misschien hebt verteld over zijn geboorteverhaal, zal je kind zich beter voelen en anders reageren. 

Je kent je eigen triggers als ouder

Doordat je je kind beter begrijpt, wordt je niet meer zo getriggerd door het gedrag van je kind. Je hebt weer vertrouwen in hoe je jouw kind kan begeleiden,  doordat jij nu weet waar het vandaan komt doordat je zelf óók patronen hebt doorbroken en veel hebt opgeruimd. Je kunt je kind liefdevol opvoeden omdat er begrip is, je je relaxter voelt en je vertrouwen uitstraalt. 

Een betere verbinding tussen jullie

Je weet waar het gedrag van je kind vandaan komt en je gaat je kind meteen anders zien, waardoor er een diepere connectie ontstaat. De harmonie en liefde stroomt weer rijkelijk tussen jullie. Er komt  ontspanning en vertrouwen in de relatie met je kind

 

Praktische informatie

De sessies van Geboorte in Kaart vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Veldhoven. Voor de Geboorte in kaart sessie stuur ik van te voren een uitgebreide vragenlijst toe, die ik een week voor de afspraak ingevuld terug wil hebben. Verder werk ik vanuit mijn intuïtie.

Je komt in eerste instantie zonder je kind. Ik vind het belangrijk om met jou als ouder te werken vanwege de wisselwerking tussen jou als ouder en je kind.

Mocht het nodig zijn dat je kind een keer mee komt, dan zal ik dat aangeven en dan kunnen we dat afspreken.

Ik twijfel: Is Geboorte in kaart wel iets voor mij?

Ja. Geboorte in kaart kan iedereen die ooit geboren is heel veel mooie en waardevolle inzichten geven. Zowel in de geboorte van jezelf als de geboorte van je kind.

Wat kan ik verwachten van een energetische behandeling?

Een energetische behandeling gebeurt ofwel liggend op mijn massagetafel, ofwel zittend op een stoel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden. Soms zal ik je moeten aanraken, maar dat zal ik voordat we beginnen natuurlijk eerst goed uitleggen.

Voor welke leeftijd is dit geschikt?

Ik werk het liefst met kinderen vanaf 4 jaar omdat je dan meer kunt zien in het gedrag. Grote kans dat jij ook de geboortepatronen beter herkent als je kind iets ouder is. Daarnaast gaan kinderen vanaf 4 jaar nog meer sociaal emotioneel in ontwikkeling, zeker als ze naar school gaan en in aanraking komen met andere kinderen, leraren en met andere prikkels. Jij als ouder kan daardoor ook makkelijker met het advies vanuit de afstemming aan de slag. Als het kind jonger is, kan een afstemming ook, maar die zijn zelf nog zo in ontwikkeling dat het soms lastig is om het gedrag te verklaren. Het kunnen dan leeftijdsadequate dingen zijn die je tegen komt.

Wordt Geboorte in Kaart vergoed door de verzekering?

Nee, deze sessies worden niet vergoed door de verzekering

Hoe werkt het met betalen?

Je ontvangt een factuur per mail. Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Hoe werkt het als ik een sessie moet annuleren?

Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak is altijd mogelijk per e-mail of telefonisch. Tijdens een sessie kan ik uiteraard de telefoon niet opnemen; spreek dan alsjeblieft de voicemail in.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een keer iets dringends tussen komt, waardoor een afspraak verzet of afgezegd moet worden. Doe dat dan uiterlijk 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij verzetten of afzeggen korter dan 24 uur van te voren, of wanneer je niet komt opdagen op een gemaakte afspraak, dan zal ik de gereserveerde tijd gewoon in rekening moeten brengen.

Interesse om samen aan de slag te gaan met Geboorte in Kaart?

Vul het formulier in, dan neem ik contact op om af te stemmen of dit bij je past.

7 + 7 =