fbpx
Coaching pakket

Coaching is altijd maatwerk. Ik bied een coach traject aan in een pakket van 15 uur, te besteden in 3 maanden. Mijn coach traject start altijd met het in kaart brengen van de geboorte en de behoeften. Dat zijn 2 aparte sessies die samen 3 tot 4 uur duren. De resterende uren kunnen we daarna inplannen en gebruiken we om te werken aan de dingen die hieruit naar voren zijn gekomen.

Coaching Pakket – 15 uur – 3 maanden: € 599,= excl. BTW


Pakket ‘Geboorte + behoefte in kaart’

Het is ook mogelijk om voor je kind, of voor jezelf Geboorte in Kaart en Behoefte in Kaart als pakket te nemen. Je krijgt dan de 2 sessies, zoals ze ook in het coaching pakket zitten, en een mooi uitgewerkt document hiervan.

Pakket ‘Geboorte + Behoefte in kaart’: € 299,= excl. BTW


Tarieven losse sessies

Sessie Kosten * Opmerking
Vrijblijvende kennismaking Gratis
Losse coach sessie € 75,= 1 uur, vindt plaats in mijn praktijk
Reading / Healing live € 75,= 1 uur, vindt plaats in mijn praktijk.
Healing op afstand € 40,= Dit kost verder geen tijd van ouders of kind.
Kindafstemming op afstand, op basis van foto of vraag € 60,= Dit kost verder geen tijd van ouders of kind.
* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Afzeggingen

Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak is altijd mogelijk per e-mail of telefonisch. Tijdens een sessie kan ik uiteraard de telefoon niet opnemen; spreek dan alsjeblieft de voicemail in.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een keer iets dringends tussen komt, waardoor een afspraak verzet of afgezegd moet worden. Doe dat dan uiterlijk 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij verzetten of afzeggen korter dan 24 uur van te voren, of wanneer je niet komt opdagen op een gemaakte afspraak, dan zal ik de gereserveerde tijd gewoon in rekening moeten brengen.

Vergoedingen

Helaas wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekering of de gemeente. Wel kun je de gemaakte kosten opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte.