fbpx

Maak je je zorgen om je kind?

In een afstemming stem ik energetisch af op jouw kind om te onderzoeken wat er onder het gedrag zit, zodat je begrijpt wat je kind echt nodig heeft. 

Dat wil ik!

Maak je je zorgen om je kind?

In een afstemming stem ik energetisch af op jouw kind om te onderzoeken wat er onder het gedrag zit, zodat je begrijpt wat je kind echt nodig heeft. 

Dat wil ik!

Afstemming voor je kind

Als iemand jouw kind begrijpt, dan ben jij het wel. Hij of zij is immers je eigen vlees en bloed! Maar wat als je het even niet weet? Wat als je niet begrijpt wat je kind echt bedoelt? Waarom hij of zij misschien zoveel huilt, als het nog een baby is? Waarom je kind zo onzeker terug komt van school en soms opeens heel boos is? Of waarom je kind maar bang blijft in zijn of haar kamer, terwijl je al van alles geprobeerd hebt?

Wat er ook is, je weet dat er iets is waar je je vinger niet op kunt leggen. Een afstemming kan inzicht geven in het “waarom” van het gedrag van je kind. Daarnaast kijk ik ook naar jouw rol als ouder. 

 

Ik help jou om op een zachte en liefdevolle manier de oorzaak van het gedrag te achterhalen. 

Energetisch Kindercoach - KrachtKind Veldhoven - Nathalie Kuijpers

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Hallo, mijn naam is Nathalie Kuijpers en ik ben moeder van 2 hoogsensitieve dochters, allebei met hun eigen karakter en hun eigen uitdagingen. Ik weet hoe bijzonder de reis als moeder is en hoe frustrerend het kan zijn als je niet weet hoe je je kind het beste kunt helpen. Ik kwam er al snel achter dat het gedrag van mijn kind ook alles zei over mij als moeder en als persoon. Door aan mezelf te werken, kon ik mijn dochters beter helpen. Dit was soms best een pittig proces, maar uiteindelijk ben ik dankbaar voor de lessen en de diepe verbinding die we nu hebben.

Tijdens een afstemming stem ik af op wat je kind je echt wil vertellen. Hier zijn geen woorden voor nodig. Wat is de boodschap voor jou als ouder? En wat is er nodig voor je kind om zich weer lekker in zijn of haar vel te voelen?

De afstemmingen zijn magische boodschappen die jou en je kind echt verder helpen.

 

Op een diepere laag in contact met je kind

Hoe werkt zo’n afstemming voor je kind?

Het enige wat ik nodig heb voor de afstemming is een foto, naam en geboortedatum en de belangrijkste vragen. Ik stem me daarna af op de energie van je kind. Van te voren mag je me al iets van informatie geven over waar je tegenaan loopt, maar liever niet teveel, zodat ik echt zuiver kan voelen.

Ik heb als het ware een soort gesprekje met je kind. Hoe gaat het met hem of haar? Wat wil diegene vertellen over wat er aan de hand is? Wat is de oorzaak? Wat is er nodig van mama of papa? Waar komt dit gedrag vandaan? De antwoorden komen als vanzelf. Dat is hoe energiewerk werkt.

Dat alles schrijf ik op, waardoor jullie uiteindelijk een uitgebreide brief krijgen waar alles in staat. Daarna kunnen we deze nog telefonisch of via videobellen bespreken.

Een afstemming is een mooie start als je herkent dat:

Je kind hoogsensitief is en je merkt dat je kind extra moeite heeft om om te gaan met prikkels of veel drukte. Je kind lijkt niet altijd op zijn of haar gemak te zijn bij andere kinderen.

Je kind zichzelf niet meer is. Er is iets veranderd, alleen je snapt niet wat de oorzaak is. Wellicht weet je wel hoe het komt, maar niet hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind zich weer fijn voelt.

Je kind last heeft van ernstige emotionele uitbarstingen, bijvoorbeeld als hij of zij terug komt van school. Misschien is je kind opeens heel boos of verdrietig en weet je je daar als ouder niet echt raad mee.

Wat er ook aan de hand is, het is tijd om naar de basis te gaan. Wat wil je kind echt vertellen? Wat heeft je kind nodig? Dit onderzoeken we in een afstemming.

 

Hoe verder na een afstemming?

Een afstemming brengt in kaart wat er echt aan de hand is en wat er nodig is. Je kunt het zien als het begin van jullie reis. De meeste ouders besluiten na de afstemming om samen aan de slag te gaan met een langer traject, waarbij we starten met het in kaart brengen van de geboorte. Wist je namelijk dat het moment van de conceptie en de hele periode in de baarmoeder al heel bepalend is voor het gedrag van je kind? Als jij als moeder veel stress hebt gehad tijdens de zwangerschap, heeft dat invloed gehad op je kind. Je kind zit natuurlijk letterlijk 9 maanden in jou!

Is dat dan erg? Nee, helemaal niet. Het kan niet perfect, en dat hoeft ook niet. Jouw kind is immers ook op deze aarde om te leren, zijn eigen pad te bewandelen!

Het kan echter wel veel verschil maken als we na de afstemming aan de slag gaan met Geboorte in Kaart, eventueel gevolgd door een coachtraject.

Tijdens de afstemming focus ik op je kind, maar tijdens het vervolg focus ik vooral op jou als ouder. Jij bent namelijk de persoon die jouw kind het beste kan begeleiden. Je kind is vaak nog te klein om gedrag bewust te kunnen veranderen. Als jullie als ouders bepaalde dingen veranderen, is de kans groot dat je kind ook anders reageert. 

Heel betrokken en praktische tips!

★★★★★

Ik voelde direct in het eerste (mail)contact een betrokkenheid vanuit Nathalie. We kozen voor een afstemming op onze dochter (7 jaar). We kregen de mogelijkheid om deze nadien via beeldbellen of in de praktijk te bespreken. Voor mijzelf voelde het prettig om persoonlijk in gesprek te gaan. Nathalie nam voor het nabespreken echt de tijd. Ze wist veel te vertellen over onze dochter en haar behoeften. Hier kon ik ook direct praktisch thuis mee aan de slag. Ook gaf ze mij veel inzichten over mezelf. Ik had van tevoren niet gedacht dat dit ons zoveel zou brengen!

– Eefke

Baby (6mnd) is nu veel rustiger

★★★★★

Nathalie heeft onze zoon van toen nog 6 maanden heel goed geholpen. Bij de intake zag ik al gelijk dat ze echt goed de tijd voor je neemt en heel veel weet. Zij werkt vanuit haar hart en is heel betrokken. Doordat je heel nauw verbonden bent met je kind heb ik zelf ook een healing gehad en ik heb hier veel aan gehad. Onze zoon heeft ook een healing gehad. Ik heb nu een rustiger kind die overdag ook beter slaapt. We zijn heel dankbaar dat Pim beter in zijn vel zit. Heel erg bedankt!

– Tara

Positievere kijk op het leven

★★★★★

De woorden en gevoelens die ik krijg als ik terugdenk aan de coaching van Nathalie: open, vakkundig en met de juiste intenties. Nathalie heeft door het inzetten van geboorte in kaart, energetisch werk, kindafstemming en access bars behandelingen mijn zoon en mij geholpen om uit de gedachte te komen en veel meer te voelen. Door de juiste begeleiding heb ik zelf geleerd wat ik kan veranderen in verbinding met mijn omgeving. Daardoor is de kijk op het leven positief veranderd. Ook door samen overtuigingen te bemerken, kon ik deze wegnemen en nog meer met zelfliefde leven. Zelfs mijn man heeft puzzelstukjes gelegd in de grote puzzel van het leven, bedankt Nathalie!

 – Linda

Fotoreading dochter

★★★★★

Ik ontving een mooie en rake reading van mijn dochter. Hierdoor begreep ik waarom mijn dochter doet wat ze doet. Maar zie ik ook mijn eigen spiegels. Ze gaf mooie tips voor mijzelf als moeder en voor mijn dochter om haar te ondersteunen. Langzaam aan zie ik bij zowel mijzelf als bij haar verandering in gedrag. Fijn dat dit mogelijk is.”

 – Jeske

Mijn eerste healing

★★★★★

Wow, wat was dit een ontzettend mooie ervaring. Ik mocht bij Nathalie voor het eerst in mijn leven een healing ervaren. Door de rust en warmte die Nathalie uitstraalt voelde ik me erg op mijn gemak. Ik mocht vooral voelen en dat ik meer vertrouwen in mezelf mag hebben, dat ik mijn plek op deze wereld mag innemen, goed naar mijn gevoel mag luisteren en lief voor mezelf mag zijn. Wat was dit ontzettend fijn. Dank je Nathalie dat ik dit met jou mocht beleven.”

– Mandy

Wauw! Mooie reading en healing

★★★★★

Vandaag heb ik een Reading en healing mogen ervaren/ontvangen van Nathalie. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring! Nathalie kon mij precies vertellen hoe ik in het leven sta en waar ik aan zou mogen werken. In een woord “wauw”! Bedankt Nathalie, ik vond het erg fijn en vertrouwd bij je.”

– Chantal

Alle stappen op een rijtje:

STAP 1 - AANMELDEN

Via het contactformulier meld je je hieronder aan.

STAP 2 - BEVESTIGING & BETALING

Je krijgt via de mail een bevestiging, meestal dezelfde dag nog. Ik stuur ook een betaallink mee, zodat je de afstemming meteen kunt betalen. Als we je betaling binnen hebben, is je aanmelding bevestigd. 

STAP 3 - AANLEVEREN FOTO & GEGEVENS KIND

Ik ontvang graag een foto van je kind, zijn naam en de geboortedatum. Verder heb ik niks nodig, al mag je ook een vraag meesturen indien gewenst. Pas als je dit hebt aangeleverd, kan ik aan de slag. Ik raad je aan om dit meteen te doen na je aanmelding. 

STAP 4 - AFSTEMMING MAKEN

Ik ga aan de slag met de afstemming! Ik stem me af op je kind en op jou als ouder en schrijf op wat ik door krijg.  

STAP 5 - PERSOONLIJK GESPREK

Wat ik heb doorgekregen vertel ik graag tijdens een persoonlijk gesprek, bij mij in de praktijk of online via videobellen. Dit duurt ongeveer een 45 minuten. Ik ben uiteraard ook benieuwd hoe het bij jou resoneert als ouder. We kijken ook of er een vervolg nodig is, en zo ja in welke vorm. 

STAP 6 - AFSTEMMING IN JE MAIL

Naar aanleiding van ons consult krijg je de geschreven afstemming in je mail om nog eens na te lezen en nog wat tips naar aanleiding van ons gesprek. 

Interesse in een afstemming?

Vraag een afstemming aan door het formulier in te vullen, dan neem ik contact met je op. 

11 + 3 =

Vragen waar je wellicht nog antwoord op wil

Voor welke leeftijd is dit geschikt?

Ik werk het liefst met kinderen vanaf 4 jaar omdat je dan meer kunt zien in het gedrag. Grote kans dat jij ook de geboortepatronen beter herkent als je kind iets ouder is. Daarnaast gaan kinderen vanaf 4 jaar nog meer sociaal emotioneel in ontwikkeling, zeker als ze naar school gaan en in aanraking komen met andere kinderen, leraren en met andere prikkels. Jij als ouder kan daardoor ook makkelijker met het advies vanuit de afstemming aan de slag. Als het kind jonger is, kan een afstemming ook, maar die zijn zelf nog zo in ontwikkeling dat het soms lastig is om het gedrag te verklaren. Het kunnen dan leeftijdsadequate dingen zijn die je tegen komt.