fbpx

Maak je je zorgen om je kind?

In een afstemming stem ik energetisch af op jouw kind om te onderzoeken wat er onder het gedrag zit, zodat je begrijpt wat je kind echt nodig heeft. 

Dat wil ik!

Maak je je zorgen om je kind?

In een afstemming stem ik energetisch af op jouw kind om te onderzoeken wat er onder het gedrag zit, zodat je begrijpt wat je kind echt nodig heeft. 

Dat wil ik!

Afstemming voor je kind

Als iemand jouw kind begrijpt, dan ben jij het wel. Hij of zij is immers je eigen vlees en bloed! Maar wat als je het even niet weet? Wat als je niet begrijpt wat je kind echt bedoelt? Waarom hij of zij misschien zoveel huilt, als het nog een baby is? Waarom je kind zo onzeker terug komt van school en soms opeens heel boos is? Of waarom je kind maar bang blijft in zijn of haar kamer, terwijl je al van alles geprobeerd hebt?

Wat er ook is, je weet dat er iets is waar je je vinger niet op kunt leggen. Een afstemming kan inzicht geven in het “waarom” van het gedrag van je kind. Daarnaast kijk ik ook naar jouw rol als ouder. 

 

Ik help jou om op een zachte en liefdevolle manier de oorzaak van het gedrag te achterhalen. 

Energetisch Kindercoach - KrachtKind Veldhoven - Nathalie Kuijpers

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Hallo, mijn naam is Nathalie Kuijpers en ik ben moeder van 2 hoogsensitieve dochters, allebei met hun eigen karakter en hun eigen uitdagingen. Ik weet hoe bijzonder de reis als moeder is en hoe frustrerend het kan zijn als je niet weet hoe je je kind het beste kunt helpen. Ik kwam er al snel achter dat het gedrag van mijn kind ook alles zei over mij als moeder en als persoon. Door aan mezelf te werken, kon ik mijn dochters beter helpen. Dit was soms best een pittig proces, maar uiteindelijk ben ik dankbaar voor de lessen en de diepe verbinding die we nu hebben.

Tijdens een afstemming stem ik af op wat je kind je echt wil vertellen. Hier zijn geen woorden voor nodig. Wat is de boodschap voor jou als ouder? En wat is er nodig voor je kind om zich weer lekker in zijn of haar vel te voelen?

De afstemmingen zijn magische boodschappen die jou en je kind echt verder helpen.

 

Op een diepere laag in contact met je kind

Hoe werkt zo’n afstemming voor je kind?

Het enige wat ik nodig heb voor de afstemming is een foto, naam en geboortedatum en de belangrijkste vragen. Ik stem me daarna af op de energie van je kind. Van te voren mag je me al iets van informatie geven over waar je tegenaan loopt, maar liever niet teveel, zodat ik echt zuiver kan voelen.

Ik heb als het ware een soort gesprekje met je kind. Hoe gaat het met hem of haar? Wat wil diegene vertellen over wat er aan de hand is? Wat is de oorzaak? Wat is er nodig van mama of papa? Waar komt dit gedrag vandaan? De antwoorden komen als vanzelf. Dat is hoe energiewerk werkt.

Dat alles schrijf ik op, waardoor jullie uiteindelijk een uitgebreide brief krijgen waar alles in staat. Daarna kunnen we deze nog telefonisch of via videobellen bespreken.

Een afstemming is een mooie start als je herkent dat:

Je kind hoogsensitief is en je merkt dat je kind extra moeite heeft om om te gaan met prikkels of veel drukte. Je kind lijkt niet altijd op zijn of haar gemak te zijn bij andere kinderen.

Je kind zichzelf niet meer is. Er is iets veranderd, alleen je snapt niet wat de oorzaak is. Wellicht weet je wel hoe het komt, maar niet hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind zich weer fijn voelt.

Je kind last heeft van ernstige emotionele uitbarstingen, bijvoorbeeld als hij of zij terug komt van school. Misschien is je kind opeens heel boos of verdrietig en weet je je daar als ouder niet echt raad mee.

Wat er ook aan de hand is, het is tijd om naar de basis te gaan. Wat wil je kind echt vertellen? Wat heeft je kind nodig? Dit onderzoeken we in een afstemming.

 

Hoe verder na een afstemming?

Een afstemming brengt in kaart wat er echt aan de hand is en wat er nodig is. Je kunt het zien als het begin van jullie reis. De meeste ouders besluiten na de afstemming om samen aan de slag te gaan met een langer traject, waarbij we starten met het in kaart brengen van de geboorte. Wist je namelijk dat het moment van de conceptie en de hele periode in de baarmoeder al heel bepalend is voor het gedrag van je kind? Als jij als moeder veel stress hebt gehad tijdens de zwangerschap, heeft dat invloed gehad op je kind. Je kind zit natuurlijk letterlijk 9 maanden in jou!

Is dat dan erg? Nee, helemaal niet. Het kan niet perfect, en dat hoeft ook niet. Jouw kind is immers ook op deze aarde om te leren, zijn eigen pad te bewandelen!

Het kan echter wel veel verschil maken als we na de afstemming aan de slag gaan met Geboorte in Kaart, eventueel gevolgd door een coachtraject.

Tijdens de afstemming focus ik op je kind, maar tijdens het vervolg focus ik vooral op jou als ouder. Jij bent namelijk de persoon die jouw kind het beste kan begeleiden. Je kind is vaak nog te klein om gedrag bewust te kunnen veranderen. Als jullie als ouders bepaalde dingen veranderen, is de kans groot dat je kind ook anders reageert. 

Weer de beste ouder voor je kind kunnen zijn!

★★★★★

Het afgelopen jaar heb ik zowel voor mijn kind als voor mezelf hulp ingeschakeld van Nathalie. Ik heb een zeer prettige ervaring hiermee!!!!

Nathalie heeft me erg goed geholpen! Door haar ben ik supersterk in mijn kracht komen te staan, waardoor ik mijn kind kon helpen en begrijpen met als resultaat een nog hechtere band met mijn kind die weer goed in zijn vel zit!

Nathalie is laagdrempelig, heeft geen oordeel en kan zich goed inleven. Ze geeft je inzichten die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Ze is erg behulpzaam en neemt de tijd om op zoek te gaan naar handvatten die je in je kracht zetten. Het is voor iedere ouder een zeer toegevoegde waarde om te ervaren, zodat je de beste ouder voor je kind kunt zijn!

– Ilja

Heel betrokken en praktische tips!

★★★★★

Ik voelde direct in het eerste (mail)contact een betrokkenheid vanuit Nathalie. We kozen voor een afstemming op onze dochter (7 jaar). We kregen de mogelijkheid om deze nadien via beeldbellen of in de praktijk te bespreken. Voor mijzelf voelde het prettig om persoonlijk in gesprek te gaan. Nathalie nam voor het nabespreken echt de tijd. Ze wist veel te vertellen over onze dochter en haar behoeften. Hier kon ik ook direct praktisch thuis mee aan de slag. Ook gaf ze mij veel inzichten over mezelf. Ik had van tevoren niet gedacht dat dit ons zoveel zou brengen!

– Eefke

Wauw! Mooie reading en healing

★★★★★

Vandaag heb ik een Reading en healing mogen ervaren/ontvangen van Nathalie. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring! Nathalie kon mij precies vertellen hoe ik in het leven sta en waar ik aan zou mogen werken. In een woord “wauw”! Bedankt Nathalie, ik vond het erg fijn en vertrouwd bij je.”

– Chantal

Het juiste pad voor ons

★★★★★

Ik ben vorig jaar uitgekomen bij Nathalie voor een reading voor onze dochter. Ik zat vast met haar enorme berg gevoelens en wist niet meer hoe ik haar op de juiste manier kon helpen.

Na de reading ben ik tot zoveel nieuwe inzichten gekomen en heb ik zoveel handvatten gekregen waar we samen mee aan de slag konden gaan.

Zo raakte ik uiteraard ook erg benieuwd naar het kijkje in het hoofd van onze zoon. Wederom erg treffend!

Vaak moet je ook met jezelf aan de slag om je kind(eren) te helpen. Ook hier heeft Nathalie me erg goed mee geholpen, en nog steeds. Erg tevreden over de fijne behandelingen en communicatie. Enorm blij dat ik destijds dit pad ben in geslagen, het juiste pad voor ons.

 – Britt

Afstand tot mijn dochter veel kleiner

★★★★★

Ik had Nathalie al een tijdje in mijn telefoon om te benaderen voor mijn dochter, want ik voelde een afstand bij haar, iets wat ik niet kon verklaren. Op het moment dat de tijd rijp was heb ik Nathalie een afstemming laten doen en ze kwam snel tot de kern.

Op een liefdevolle en respectvolle manier liet ze mij inzien en voelen waardoor mijn dochter die afstand nam. Nathalie ondersteunde daarin ook mij waar ze kon. Bijzonder mooi dat we zo bij elkaar zijn gekomen en de manier waarop ze mij/ons benadert zegt veel over Nathalie.

Ze heeft de juiste kennis en zet die met alle liefde in. Nathalie heeft een goede kijk en vele inzichten, helpt je waar ze kan en niets is haar teveel. Bij de afstemming kreeg ik vele tips om mee aan de slag te gaan, die ontzettend goed bleken te werken. Voor ons hele gezin is er enorm véél veranderd waar we haar enorm dankbaar voor zijn. 

– Janneke

Fotoreading dochter

★★★★★

Ik ontving een mooie en rake reading van mijn dochter. Hierdoor begreep ik waarom mijn dochter doet wat ze doet. Maar zie ik ook mijn eigen spiegels. Ze gaf mooie tips voor mijzelf als moeder en voor mijn dochter om haar te ondersteunen. Langzaam aan zie ik bij zowel mijzelf als bij haar verandering in gedrag. Fijn dat dit mogelijk is.”

 – Jeske

Alle stappen op een rijtje:

STAP 1 - AANMELDEN

Via het contactformulier meld je je hieronder aan.

STAP 2 - BEVESTIGING & BETALING

Je krijgt via de mail een bevestiging, meestal dezelfde dag nog. Ik stuur ook een betaallink mee, zodat je de afstemming meteen kunt betalen. Als we je betaling binnen hebben, is je aanmelding bevestigd. 

STAP 3 - AANLEVEREN FOTO & GEGEVENS KIND

Ik ontvang graag een foto van je kind, zijn naam en de geboortedatum. Verder heb ik niks nodig, al mag je ook een vraag meesturen indien gewenst. Pas als je dit hebt aangeleverd, kan ik aan de slag. Ik raad je aan om dit meteen te doen na je aanmelding. 

STAP 4 - AFSTEMMING MAKEN

Ik ga aan de slag met de afstemming! Ik stem me af op je kind en op jou als ouder en schrijf op wat ik door krijg.  

STAP 5 - PERSOONLIJK GESPREK

Wat ik heb doorgekregen vertel ik graag tijdens een persoonlijk gesprek, bij mij in de praktijk of online via videobellen. Dit duurt ongeveer een 45 minuten. Ik ben uiteraard ook benieuwd hoe het bij jou resoneert als ouder. We kijken ook of er een vervolg nodig is, en zo ja in welke vorm. 

STAP 6 - AFSTEMMING IN JE MAIL

Naar aanleiding van ons consult krijg je de geschreven afstemming in je mail om nog eens na te lezen en nog wat tips naar aanleiding van ons gesprek. 

Interesse in een afstemming?

Vraag een afstemming aan door het formulier in te vullen, dan neem ik contact met je op. 

1 + 3 =

Vragen waar je wellicht nog antwoord op wil

Voor welke leeftijd is dit geschikt?

Ik werk het liefst met kinderen vanaf 4 jaar omdat je dan meer kunt zien in het gedrag. Grote kans dat jij ook de geboortepatronen beter herkent als je kind iets ouder is. Daarnaast gaan kinderen vanaf 4 jaar nog meer sociaal emotioneel in ontwikkeling, zeker als ze naar school gaan en in aanraking komen met andere kinderen, leraren en met andere prikkels. Jij als ouder kan daardoor ook makkelijker met het advies vanuit de afstemming aan de slag. Als het kind jonger is, kan een afstemming ook, maar die zijn zelf nog zo in ontwikkeling dat het soms lastig is om het gedrag te verklaren. Het kunnen dan leeftijdsadequate dingen zijn die je tegen komt.