fbpx

Loop je vast in de relatie tussen jou en je kind?

We onderzoeken wat jou kind bij jou spiegelt en wat er nodig is voor jullie beide. 

Dat wil ik!

Loop je vast in de relatie tussen jou en je kind?

We onderzoeken wat jou kind bij jou spiegelt en wat er nodig is voor jullie beide. 

Dat wil ik!

Herken jij dat…

Je gedrag herkent bij je kind waar je je vinger niet goed op kunt leggen?

Wellicht slaapt je kind slecht, of is je kind snel overprikkeld en boos. Jij als ouder hebt waarschijnlijk al allerlei dingen geprobeerd. Misschien voel jij je schuldig of geïrriteerd.

Loopt je kind vast op school of thuis?

Merk je dat je kind faalangst heeft, of heel onzeker is? Word je kind wellicht gepest of kan hij niet goed mee in de klas? Grote kans dat dit jou wakker houdt en zorgt voor onrust in jullie gezin. 

Zit jij als moeder niet lekker in je vel?

Ben je drukker dan je zou willen, of is er iets dat je bezig houdt, waardoor. jeniet de volledige aandacht bij je kind kunt hebben? Grote kans dat je kind dit voelt en hierop reageert. 

Twijfel je aan je kwaliteiten als moeder?

Vraag je je soms af of je wel een goede moeder bent? Vergelijk je jezelf met anderen en maakt dat je soms onzeker? 

Vind je het soms lastig om je kind te ondersteunen omdat je niet goed weet wat hij nodig heeft?

Wellicht krijg je van alle kanten advies, maar wat is nou eigenlijk het beste om te doen? Je voelt je onbegrepen en hebt het idee dat dit je kind tot nu toe allemaal niet verder helpt. 

Het is niet erg als je het even niet weet. De verbinding tussen jou en je kind is ontzettend krachtig. Jullie voelen – bewust of onbewust – waarschijnlijk precies wat er speelt. Daar zijn geen woorden voor nodig. Wat spiegelt jou kind jou? En wat is er nodig voor een volgende praktische stap, waardoor jullie je allebei fijn voelen? Ik denk graag met jullie mee? 

Ik help jou om naar je intuitie te luisteren als moeder en om in de spiegel te kijken! We onderzoeken wat jij nodig hebt als moeder om je kind te begeleiden in zijn of haar proces. 

Energetisch Kindercoach - KrachtKind Veldhoven - Nathalie Kuijpers

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Hallo, mijn naam is Nathalie Kuijpers en ik ben moeder van 2 hoogsensitieve dochters, allebei met hun eigen karakter en hun eigen uitdagingen.

Ik weet hoe bijzonder de reis als moeder is en hoe frustrerend het kan zijn als je niet weet hoe je je kind het beste kunt helpen. Ik kwam er al snel achter dat het gedrag van mijn kind ook alles zei over mij als moeder en als persoon.

Door aan mezelf te werken, kon ik mijn dochters beter helpen. Dit was soms best een pittig proces, maar uiteindelijk ben ik dankbaar voor de lessen en de diepe verbinding die we nu hebben.

Tijdens de sessies kijk ik met je wat er nodig is om het gedrag van je kind te begrijpen, en om ook te begrijpen wat jij zelf nodig hebt. Jouw kind reageert immers ook op jou!  

 

Terug naar de kern

Onderzoeken wat jij en je kind nodig hebben 

Als je kind niet lekker in zijn of haar vel zit, dan is het wat mij betreft nodig om breed te kijken. Waar komt het gedrag vandaan en waarom laat je kind dit gedrag zien? Is er de afgelopen periode iets ingrijpends gebeurd? Zit jij als moeder niet lekker in je vel of is er iets tussen jou en je partner wat niet lekker loopt? Ben jij wellicht overbezorgd en bang om je kind meer los te laten? Of geen je weinig grenzen aan, terwijl dat voor je kindje juist belangrijk is? Is er een belangrijke verandering op school? Hebben vriendjes of vriendinnetjes iets gezegd wat je kind geraakt heeft? Is je kind wellicht bang voor iets? Heeft hij of zij faalangst of te weinig zelfvertrouwen en is je kind bang om iets fout te doen? 

Soms is er helemaal geen duidelijke aanleiding, of is het een combinatie van meerdere factoren bij elkaar. Hoe dan ook: ik kijk altijd naar meerdere gebieden om te kijken wat er nodig is.

Mijn ervaring is, dat als jij als ouder dingen anders doet, je kind bijna als vanzelf mee verandert. Je kunt als ouder veel voor je kind betekenen. Ik help je ontdekken hoe. 

 

Hoe ik werk

Ik maak in mijn trajecten een combinatie van coachgesprekken en behandelingen. Die kunnen we inzetten voor jou, of voor je kind. Ik combineer down-to-earth en praktische methodes met energetische technieken en het spirituele. Ik geloof namelijk dat zeker kinderen veel gevoeliger zijn dan dat we aan de buitenkant kunnen zien.  

Verbroken verbinding massage

De Verbroken Verbinding massage kan heel ontspannend werken. Door middel van een Verbroken Verbinding massage raak je weer verbonden met jezelf, of met je kind. Dat doe ik door je voeten op een bepaalde manier te masseren.

Ontspannende behandeling 

 Deze behandelingen zijn speciaal gericht op ontspanning, op het weer tot jezelf komen en het afvoeren van allerlei stress, blokkades en overtuigingen die je alleen maar energie kosten.  Een goed voorbeeld hiervan zijn Access Bars behandelingen en healings.

Intuïtieve coaching

Intuïtieve coaching wil zeggen dat ik coach op mijn gevoel, mijn intuïtie. Ieder mens, iedere situatie en iedere hulpvraag is uniek. Door intuïtief te werk te gaan, voel ik tijdens het coachtraject wat er op dat moment nodig is en pas ik dat toe. Zo is bij mij een coachtraject geen vaste lijst van coachsessies, maar eerder een keuzemenu waarvan ik samen met jou aanvoel wat de volgende stap zal zijn. Je kunt bij deze ‘stappen’ dan denken aan een gezinsopstelling, een loslaatmeditatie, een reading, een access bars sessie, etc.  

Geboorte in kaart

Een prachtig middel om inzicht te krijgen in je kind en zijn gedrag is Geboorte in kaart. De nadruk ligt op de connectie tussen moeder en kind tijdens de gehele zwangerschap, de geboorte en het eerste levensjaar. Het gedrag van je kind nú is vaak te herleiden naar dingen die tijdens de zwangerschap, de geboorte en het eerste levensjaar gebeurd zijn. Daarmee kan ik je mooie inzichten geven in de behoeften die je kind nu nog heeft, waar je dan zelf mee aan de slag kunt gaan. Het zal jullie band alleen maar versterken!

Afstemmingen

Aan de hand van een foto en de geboortedatum van je kind maak ik een afstemming voor je. Ik ga, zonder dat je kind fysiek aanwezig is, ‘luisteren’ naar je kind. Je kind ‘vertelt’ mij dan wat hij nodig heeft, hoe hij geholpen kan worden. Vaak komen we er ook achter dat het kind zijn ouders spiegelt. Je kind geeft dan aan waar je zelf nog aan mag werken via zijn gedrag.

Praktische opvoedtips

Ik geef ook praktische opvoedtips over hoe je het gedrag van je kind zelf kunt ondersteunen en verbeteren. Ik geef ook ‘huiswerk’. Dat zijn kleine, simpele dingen als “Neem elke dag 10 minuten tijd voor jezelf”, of een aantal vragen om te beantwoorden of opdrachten om thuis te doen.

Hulp bij overprikkeling

De hele dag krijgt je kind allerlei prikkels binnen. Die constante stroom van prikkels kan ervoor zorgen dat je kind overprikkeld raakt. Dat is niet altijd te voorkomen; je hebt niet alle binnen-komende prikkels zelf in de hand. Maar je kunt als ouder je kind wél begeleiden op zo’n moment van overprikkeling. Leer deze overprikkeling te herkennen en op welke manier jij je kind kunt helpen om zijn prikkels kwijt te raken. 

Meditaties & visualisaties

Meditaties en visualisaties zijn een krachtig middel om je te helpen op verschillende manieren. Door deze technieken toe te passen help ik je om écht bij je gevoel te komen, of om iets los te kunnen laten waar je al een tijdje mee zit. Ik kan je door middel van meditaties en visualisaties ook helpen om je beter te kunnen ontspannen en om opgebouwde stress af te voeren. 

 

Weer de beste ouder voor je kind kunnen zijn!

★★★★★

Het afgelopen jaar heb ik zowel voor mijn kind als voor mezelf hulp ingeschakeld van Nathalie. Ik heb een zeer prettige ervaring hiermee!!!!

Nathalie heeft me erg goed geholpen! Door haar ben ik supersterk in mijn kracht komen te staan, waardoor ik mijn kind kon helpen en begrijpen met als resultaat een nog hechtere band met mijn kind die weer goed in zijn vel zit!

Nathalie is laagdrempelig, heeft geen oordeel en kan zich goed inleven. Ze geeft je inzichten die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Ze is erg behulpzaam en neemt de tijd om op zoek te gaan naar handvatten die je in je kracht zetten. Het is voor iedere ouder een zeer toegevoegde waarde om te ervaren, zodat je de beste ouder voor je kind kunt zijn!

– Ilja

Heel betrokken en praktische tips!

★★★★★

Ik voelde direct in het eerste (mail)contact een betrokkenheid vanuit Nathalie. We kozen voor een afstemming op onze dochter (7 jaar). We kregen de mogelijkheid om deze nadien via beeldbellen of in de praktijk te bespreken. Voor mijzelf voelde het prettig om persoonlijk in gesprek te gaan. Nathalie nam voor het nabespreken echt de tijd. Ze wist veel te vertellen over onze dochter en haar behoeften. Hier kon ik ook direct praktisch thuis mee aan de slag. Ook gaf ze mij veel inzichten over mezelf. Ik had van tevoren niet gedacht dat dit ons zoveel zou brengen!

– Eefke

Wauw! Mooie reading en healing

★★★★★

Vandaag heb ik een Reading en healing mogen ervaren/ontvangen van Nathalie. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring! Nathalie kon mij precies vertellen hoe ik in het leven sta en waar ik aan zou mogen werken. In een woord “wauw”! Bedankt Nathalie, ik vond het erg fijn en vertrouwd bij je.”

– Chantal

Het juiste pad voor ons

★★★★★

Ik ben vorig jaar uitgekomen bij Nathalie voor een reading voor onze dochter. Ik zat vast met haar enorme berg gevoelens en wist niet meer hoe ik haar op de juiste manier kon helpen.

Na de reading ben ik tot zoveel nieuwe inzichten gekomen en heb ik zoveel handvatten gekregen waar we samen mee aan de slag konden gaan.

Zo raakte ik uiteraard ook erg benieuwd naar het kijkje in het hoofd van onze zoon. Wederom erg treffend!

Vaak moet je ook met jezelf aan de slag om je kind(eren) te helpen. Ook hier heeft Nathalie me erg goed mee geholpen, en nog steeds. Erg tevreden over de fijne behandelingen en communicatie. Enorm blij dat ik destijds dit pad ben in geslagen, het juiste pad voor ons.

 – Britt

Afstand tot mijn dochter veel kleiner

★★★★★

Ik had Nathalie al een tijdje in mijn telefoon om te benaderen voor mijn dochter, want ik voelde een afstand bij haar, iets wat ik niet kon verklaren. Op het moment dat de tijd rijp was heb ik Nathalie een afstemming laten doen en ze kwam snel tot de kern.

Op een liefdevolle en respectvolle manier liet ze mij inzien en voelen waardoor mijn dochter die afstand nam. Nathalie ondersteunde daarin ook mij waar ze kon. Bijzonder mooi dat we zo bij elkaar zijn gekomen en de manier waarop ze mij/ons benadert zegt veel over Nathalie.

Ze heeft de juiste kennis en zet die met alle liefde in. Nathalie heeft een goede kijk en vele inzichten, helpt je waar ze kan en niets is haar teveel. Bij de afstemming kreeg ik vele tips om mee aan de slag te gaan, die ontzettend goed bleken te werken. Voor ons hele gezin is er enorm véél veranderd waar we haar enorm dankbaar voor zijn. 

– Janneke

Fotoreading dochter

★★★★★

Ik ontving een mooie en rake reading van mijn dochter. Hierdoor begreep ik waarom mijn dochter doet wat ze doet. Maar zie ik ook mijn eigen spiegels. Ze gaf mooie tips voor mijzelf als moeder en voor mijn dochter om haar te ondersteunen. Langzaam aan zie ik bij zowel mijzelf als bij haar verandering in gedrag. Fijn dat dit mogelijk is.”

 – Jeske

Je hebt je eigen stukken opgeruimd

Jij als moeder hebt je eigen oude pijnstukken aangekeken en verwerkt. Aangezien je niet meer reageert vanuit je oude patronen, is er meer rust in jouw systeem. Je benadert je kind anders, waardoor zijn of haar gedrag ook verandert. Je durft beter te begrenzen en weet hoe je met bepaald gedrag om kunt gaan. Je voelt je als moeder stevig, ontspannen en liefdevol. 

 

Je kind zit beter in zijn of haar vel

Je kind gaat zich anders gedragen omdat hij zijn behoeftes niet meer hoeft te laten zien in zijn gedrag. Je begrijpt het gedrag beter en kunt er goed op participeren. Aangezien jij als moeder een veilige basis bent voor je kind, kan hij altijd bij jou terecht. Je hebt tools in handen die je helpen om overprikkeling te voorkomen bij je kind en emoties af te voeren. 

Jullie verbinding is verbeterd

Je ziet je kind echt. Je ziet niet alleen het gedrag waar je eerder. zogetriggerd door werd. Jullie kunnen beter communiceren, ook zonder woorden. Jullie verbinding is verbeterd en voelt liefdevol aan.

A mother’s love is instinctual, unconditional, and forever.

We zorgen voor meer rust in jullie gezin!

JOU

Jij als moeder bent de spil van jullie gezin. Kinderen spiegelen je altijd. Door aan de slag te gaan met jouw eigen thema’s, kun jij je kind beter begeleiden in zijn of haar proces. 

JE KIND

Door het gedrag van je kind in kaart te brengen, onderzoeken we wat je kind nodig heeft om zich weer lekker in zijn of haar vel te voelen. 

JULLIE GEZIN

Als jij jouw eigen thema’s hebt aangekeken, én je weet hoe je je kind beter kunt begeleiden, dan heeft dit zijn uitwerking op het hele gezin. De relatie met je partner zal hierdoor beter worden en als je nog meer kinderen hebt zullen zij hier ook baat bij hebben.

Praktische informatie

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Veldhoven.

Je komt in eerste instantie zonder je kind. Ik vind het belangrijk om met jou als ouder te werken vanwege de wisselwerking tussen jou als ouder en je kind.

Mocht het nodig zijn dat je kind een keer mee komt, dan kunnen we dat samen afspreken.

Met welke methodes wordt er gewerkt?

Energetisch werken met de chakra’s

Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam. Het woord chakra betekent ‘wiel’. Sommige mensen vinden dat chakra’s qua vorm op een wiel lijken, anderen zien ze eerder als een soort draaikolken die energie door de energiebanen in je lichaam laten stromen.

Door te werken met de chakra’s kun je veel invloed uitoefenen op hoe iemand zich voelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer de chakra’s goed functioneren, zorgen ze ervoor dat je energiek en evenwichtig kunt leven. 

Healing

Healing zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een astraal lichaam, ook wel je aura genoemd. Dat is het energieveld om je heen.

Ik voer een healing uit door met mijn handen te werken in jouw energieveld, oftewel jouw aura. Zo maak ik jouw energieveld schoon en/of maak ik blokkades los. 

Reading

In een reading stem ik mezelf af op jouw energie, voel ik in mijn lichaam wat er bij jou speelt en spreek ik dit naar je uit. Op het moment dat we de reading doen komt er vanzelf naar boven wat er op dat moment voor jou belangrijk is. Deze informatie kan ook via andere zintuigen bij mij binnenkomen.

Verder…

Ik werk intuïtief  en zet altijd in wat ik denk dat er nodig is. Ik heb ondertussen een flinke toolbox die ik kan inzetten. Zo zet ik ook meditatie, visualisatie, massage, access bars en nog andere dingen in.

Wat kan ik verwachten van een energetische behandeling?

Een energetische behandeling gebeurt ofwel liggend op mijn massagetafel, ofwel zittend op een stoel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden. Soms zal ik je moeten aanraken, maar dat zal ik voordat we beginnen natuurlijk eerst goed uitleggen.

Voor welke leeftijd is dit geschikt?

Ik werk het liefst met kinderen vanaf 4 jaar omdat je dan meer kunt zien in het gedrag. Grote kans dat jij ook de geboortepatronen beter herkent als je kind iets ouder is. Daarnaast gaan kinderen vanaf 4 jaar nog meer sociaal emotioneel in ontwikkeling, zeker als ze naar school gaan en in aanraking komen met andere kinderen, leraren en met andere prikkels. Jij als ouder kan daardoor ook makkelijker met het advies vanuit de afstemming aan de slag. Als het kind jonger is, kan een afstemming ook, maar die zijn zelf nog zo in ontwikkeling dat het soms lastig is om het gedrag te verklaren. Het kunnen dan leeftijdsadequate dingen zijn die je tegen komt.

Worden de sessies vergoed door de verzekering?

Nee, deze sessies worden niet vergoed door de verzekering

Hoe werkt het met betalen?

Nadat we met het starttraject of verdiepingstraject begonnen zijn, stuur ik de factuur per e-mail. Bij het verdiepingstraject is het mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Hoe werkt het als ik een sessie moet annuleren?

Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak is altijd mogelijk per e-mail of telefonisch. Tijdens een sessie kan ik uiteraard de telefoon niet opnemen; spreek dan alsjeblieft de voicemail in.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een keer iets dringends tussen komt, waardoor een afspraak verzet of afgezegd moet worden. Doe dat dan uiterlijk 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij verzetten of afzeggen korter dan 24 uur van te voren, of wanneer je niet komt opdagen op een gemaakte afspraak, dan zal ik de gereserveerde tijd gewoon in rekening moeten brengen.

Interesse om samen aan de slag te gaan?

Vul het formulier in, dan neem ik contact op om af te stemmen of dit bij je past.

9 + 10 =