fbpx
Ervaringen van ouders

Hieronder heb ik de ervaringen van ouders met mij en mijn praktijk verzameld. Dit zijn ervaringen van ouders waarvoor ik al iets heb kunnen betekenen. Alles is door de ouders zelf geschreven, in hun eigen bewoordingen.

Baby (6mnd) is nu veel rustiger

★★★★★
Nathalie heeft onze zoon van toen nog 6 maanden heel goed geholpen. Bij de intake zag ik al gelijk dat ze echt goed de tijd voor je neemt en heel veel weet. Zij werkt vanuit haar hart en is heel betrokken. Doordat je heel nauw verbonden bent met je kind heb ik zelf ook een healing gehad en ik heb hier veel aan gehad. Onze zoon heeft ook een healing gehad. Ik heb nu een rustiger kind die overdag ook beter slaapt. We zijn heel dankbaar dat Pim beter in zijn vel zit. Heel erg bedankt! Tara
- Tara

fotoreading dochter

★★★★★
Ik ontving een mooie en rake reading van mijn dochter. Hierdoor begreep ik waarom mijn dochter doet wat ze doet. Maar zie ik ook mijn eigen spiegels. Ze gaf mooie tips voor mijzelf als moeder en voor mijn dochter om haar te ondersteunen. Langzaam aan zie ik bij zowel mijzelf als bij haar verandering in gedrag. Fijn dat dit mogelijk is.
- Jeske

Mijn eerste healing

★★★★★
Wow, wat was dit een ontzettend mooie ervaring. Ik mocht bij Nathalie voor het eerst in mijn leven een healing ervaren. Door de rust en warmte die Nathalie uitstraalt voelde ik me erg op mijn gemak. Ik mocht vooral voelen en dat ik meer vertrouwen in mezelf mag hebben, dat ik mijn plek op deze wereld mag innemen, goed naar mijn gevoel mag luisteren en lief voor mezelf mag zijn. Wat was dit ontzettend fijn. Dank je Nathalie dat ik dit met jou mocht beleven.
- Mandy

Wauw! Mooie reading en healing

★★★★★
Vandaag heb ik een Reading en healing mogen ervaren/ontvangen van Nathalie. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring! Nathalie kon mij precies vertellen hoe ik in het leven sta en waar ik aan zou mogen werken. In een woord “wauw”! Bedankt Nathalie, ik vond het erg fijn en vertrouwd bij je.
- Chantal