fbpx

Mijn werkwijze

Vrijblijvende kennismaking

Wil je weten wie ik ben en wat ik doe als energetisch kindercoach? Neem dan gerust contact op, telefonisch of via e-mail. Dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Intakegesprek

Als er een klik is, volgt er een intakegesprek. Hierin staan de huidige situatie, de hulpvraag en het gewenste doel centraal. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

De coaching

Elk kind is uniek en dat maakt dat elk coachtraject op maat wordt gemaakt. 

Aan het begin van elk coachtraject stuur ik een vragenlijst op. Als is ingevuld, gaan we die uitvoerig bespreken aan de hand van de kaartenset om de zwangerschap en geboorte in kaart te brengen (Geboorte in Kaart). Hierdoor kan ik vanuit het geboorteverhaal gaan werken met jullie kind.

In de eerste coachsessie met jullie kind ga ik een veilige setting creëren, zodat ik kennis kan maken in en contact kan komen met jullie kind. Ik werk vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid; alleen dan kunnen we verder komen in het coachtraject.

In volgende sessies kan het zijn dat we creatief te werk gaan, rollenspellen spelen, oefeningen leren, en nog veel meer. Ook kan ik door middel van het geven van energetische behandelingen blokkades opheffen zodat de energie weer kan stromen.

Het kan soms nodig zijn om een sessie met zowel jullie kind als jullie zelf te doen. Dit geef ik altijd van te voren aan.

Oudercontact n.a.v. coachsessies

Na elke sessie stuur ik ouderpost waarin staat wat we gedaan hebben. Als we oefeningen hebben gedaan laat ik in de ouderpost weten hoe je hier thuis zelf mee kunt helpen.

Tijdens het coachtraject zullen we ook tussentijds evalueren hoe het gaat. Ik ben altijd bereid om vragen te beantwoorden gedurende het hele coachtraject.

Afsluiting van het coachtraject

Het traject wordt afgesloten met een eindgesprek als jullie hulpvraag is beantwoord, het gewenste doel is behaald en jullie kind weer op eigen kracht verder kan.