fbpx
Mijn werkwijze

Vrijblijvende kennismaking

Wil je weten wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen in de begeleiding van jou en je kind? Neem dan gerust contact met me op, telefonisch of via e-mail.

 

Intake

Als er een klik is, volgt er een intake. Dit is een digitaal formulier met allerlei vragen, dat door de ouders ingevuld wordt en aan mij wordt teruggestuurd. Hierin staan de huidige situatie, de hulpvraag en het gewenste doel centraal.

 

De coaching

Ik coach vanuit het geboorteverhaal en mijn intuïtie.

Eerst krijg je van mij een mail, met daarin een vragenlijst. Die vragen gaan over de zwangerschap, de bevalling en de eerste periode daarna. Als je die vragenlijst ingevuld teruggestuurd hebt, plannen we een afspraak om het geboorteverhaal van je kind in kaart te brengen. Die doe ik met behulp van een kaartenset. Hierdoor kom je er achter waarom je kind bepaald ongewenst gedrag laat zien. Belangrijk is dat gedrag vooral begrepen wil worden. In deze sessie vallen er veel puzzelstukjes op hun plek.

In een 2e sessie gaan we de behoeften van je kind in kaart brengen. Waar heeft je kind op dit moment nog behoefte aan? Ook kijken we wat je kind nog spiegelt; wat het terugkaatst naar jou.

Na deze sessies zal ik jou als ouder begeleiden in hoe je zelf je kind kan helpen door middel van oefeningen, visualisaties, meditaties, etc. Dat zijn allemaal activiteiten die je zelf met je kind kan doen. Ook kan ik je begeleiden in de vorm van readings en healings, als dat nodig is.