fbpx

Mijn werkwijze

Vrijblijvende kennismaking

Wil je weten wie ik ben en wat ik doe als energetisch kindercoach? Neem dan gerust contact op, telefonisch of via e-mail. Dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Intake

Als er een klik is, volgt er een intake. Dit is een zeer uitgebreid digitaal formulier met allerlei vragen, dat door de ouders ingevuld wordt en aan mij wordt teruggestuurd. Hierin staan de huidige situatie, de hulpvraag en het gewenste doel centraal.

 

De coaching

Elk kind is uniek en dat maakt dat elk coachtraject op maat wordt gemaakt. 

Aan het begin van elk coachtraject stuur ik een nóg een vragenlijst op, speciaal gericht op de zwangerschap, bevalling en de eerste periode kort daarna. Als die is ingevuld, gaan we die uitvoerig bespreken aan de hand van de kaartenset om de zwangerschap en geboorte in kaart te brengen (Geboorte in Kaart). Hierdoor kan ik vanuit het geboorteverhaal gaan werken met jullie kind.

In de eerste coachsessie met jullie kind ga ik een veilige setting creëren, zodat ik kennis kan maken in en contact kan komen met jullie kind. Ik werk vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid; alleen dan kunnen we verder komen in het coachtraject.

In volgende sessies kan het zijn dat we creatief te werk gaan, rollenspellen spelen, oefeningen doen en aanleren, en nog veel meer. Ook kan ik door middel van het geven van energetische behandelingen blokkades opheffen zodat de energie weer kan stromen.

Als het nodig is om een sessie met zowel jullie kind als jullie zelf te doen geef ik dat van te voren aan.

 

Oudercontact n.a.v. coachsessies

Na elke sessie stuur ik ouderpost waarin staat wat we gedaan hebben. Als we oefeningen hebben gedaan laat ik in de ouderpost weten hoe je hier thuis zelf mee kunt helpen.

Tijdens het coachtraject zullen we ook tussentijds evalueren hoe het gaat. Ik ben altijd bereid om vragen te beantwoorden gedurende het hele coachtraject.

 

Afsluiting van het coachtraject

Het traject wordt afgesloten met een telefonische evaluatie, die ongeveer 30 minuten zal duren. We gaan dan in op onder andere of jullie hulpvraag is beantwoord, het gewenste doel is behaald en jullie kind weer op eigen kracht verder kan.

Het traject wordt afgesloten met een telefonische evaluatie, die ongeveer 30 minuten zal duren. We gaan dan in op onder andere of jullie hulpvraag is beantwoord, het gewenste doel is behaald en jullie kind weer op eigen kracht verder kan.

Mocht blijken dat er nog meer sessies en/of behandelingen nodig zijn (in overleg of bijvoorbeeld op verzoek van de ouders), dan kan dit natuurlijk altijd worden besproken.