fbpx

Weet jij als moeder echt niet meer waarom je kind zich op een bepaalde manier gedraagt?

Met behulp van het geboorteverhaal van je kind gaan we samen achterhalen waar dit gedrag vandaan komt.

Dat wil ik!

Weet jij als moeder echt niet meer waarom je kind zich op een bepaalde manier gedraagt?

Met behulp van het geboorteverhaal van je kind gaan we samen achterhalen waar dit gedrag vandaan komt.

Dat wil ik!

Herken jij een kind dat…

Slecht inslaapt of gedurende de nacht meerdere keren wakker wordt

Heel veel prikkels binnen krijgt en er niet op de juiste manier mee om kan gaan

Bang is om te falen of moeite heeft met sociale situaties

Veel boos is en je geen idee hebt waar het vandaan komt

Moeite heeft met vriendjes en vriendinnetjes maken

Zoveel nadenkt en piekert dat hij er hoofdpijn van krijgt

Heel erg verlegen is en niet makkelijk contact durft te maken

Weinig zelfvertrouwen heeft en daardoor geen initiatief durft te nemen

Grote kans dat je het even niet meer weet als moeder! Je hebt misschien al op verschillende manieren om hulp gevraagd of adviezen gekregen, maar het lijkt niet te werken of je staat er niet volledig achter. Je weet dat er iets anders nodig is, maar je kunt er je vinger niet op leggen.

Ik help jou om naar je intuitie te luisteren als moeder en om in de spiegel te kijken! Aan de hand van het geboorteverhaal van je kind gaan we onderzoeken wat er nodig is voor je kind om zich beter te voelen, en om jullie verbinding te versterken.

Energetisch Kindercoach - KrachtKind Veldhoven - Nathalie Kuijpers

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Hallo, mijn naam is Nathalie Kuijpers en ik ben moeder van 2 hoogsensitieve dochters, allebei met hun eigen karakter en hun eigen uitdagingen.

Ik weet hoe bijzonder de reis als moeder is en hoe frustrerend het kan zijn als je niet weet hoe je je kind het beste kunt helpen. Ik kwam er al snel achter dat het gedrag van mijn kind ook alles zei over mij als moeder en als persoon.

Door aan mezelf te werken, kon ik mijn dochters beter helpen. Dit was soms best een pittig proces, maar uiteindelijk ben ik dankbaar voor de lessen en de diepe verbinding die we nu hebben.

In dit traject gaan we aan de slag met het in kaart brengen van de geboorte van je kind, om zo het gedrag van je kind beter te begrijpen. Daarnaast ondersteun ik jou als moeder en je kind met diverse methodes zodat nieuwe stappen maken makkelijker is. 

 

STAP 1: STARTEN MET GEBOORTE IN KAART (2 SESSIES)

De oorzaak zoeken van het gedrag van je kind: terug naar de geboorte

Weet je dat het van invloed op je kind zijn gedrag is wat er voor de geboorte is gebeurd en gevoeld door jou als moeder. Hoe is de pre conceptie of conceptie geweest? Kon jij makkelijk zwanger worden of heeft het heel lang geduurd? Heb je een miskraam gehad of ben je een kindje verloren? Hoe heb jij je toen gevoeld, Wat ging er allemaal door je heen? Was je verdrietig, boos of bang? Of raakte je je baan kwijt of was er iemand heel erg ziek of die je heel dierbaar was? Hoe was je gezondheid in de zwangerschap  en kon je genieten. Of juist helemaal niet? Dit zijn allemaal dingen die invloed hebben op hoe je kind zich tot op de dag van vandaag gedraagt. De pre conceptie , zwangerschap, geboorte + het eerste jaar van je kind hebben daar allemaal invloed op.

Het gedrag van je kind wil begrepen worden Je kind wil hiermee zijn eigen verhaal vertellen en daarmee de behoeften uiten die je kind nog steeds heeft. Daarom is het belangrijk dat we samen het geboorte verhaal van jou kind onderzoeken. Niet alleen hoe jij dat ervaren hebt maar juist hoe jou kind dit ervaren heeft. Je kunt namelijk als moeder een fijne zwangerschap, bevalling hebben gehad maar jou kind heeft dit totaal anders meegemaakt. Een voorbeeld: Je kind was er binnen 4 uur uit. Dat is een snelle bevalling. Fijn voor de moeder. Voor Jou kind is dit een lancering geweest en helemaal niet fijn.

Daarom coach ik jou als ouder, zodat we samen kunnen onderzoeken waarom jouw kind bepaald gedrag laat zien en wat zijn behoeftes nu nog zijn.

Geboorte in Kaart is toepasbaar voor alle leeftijden. De enige vereiste is dat je ooit geboren bent! 😉 Dus of je nu de geboorte van je kind in kaart wil laten brengen door mij, of die van jezelf: alles is mogelijk.

Geboorte in kaart brengen betekent dat ik op zoek ga naar welke geboortepatronen (en bijbehorende gedragskenmerken) passen bij jou of jouw kind.

De geboorte en alles wat daaraan vooraf is gegaan, speelt een grote rol in hoe wij ons vandaag de dag gedragen. Ons gedrag is namelijk altijd logisch en direct verklaarbaar vanuit ons geboorteverhaal.

Omdat ik het geboorteverhaal als basis gebruik voor een coachingstraject is dit een cruciale stap die we samen moeten zetten. Samen inderdaad, want ik kan natuurlijk niets te weten komen over de conceptie, de zwangerschap en de bevalling zonder de input van jullie!

Geboorte in kaart vormt als het ware de ‘intake’ voor eventuele verdere coach sessies. Maar het is ook mogelijk om dit los van een coachingstraject te laten doen.

 

STAP 2: WERKEN AAN JEZELF EN DE VERBINDING MET JE KIND DOOR MIDDEL VAN BEHANDELINGEN & COACHING (5 SESSIES)

Jouw eigen patronen doorbreken en rust creëren bij jou en je kind, zodat jullie elkaar beter begrijpen

 Afhankelijk van wat er uit de Geboorte in Kaart sessies gekomen is, kijk ik daarna samen met jou naar wat er nodig is. Grote kans dat zowel jij als je kind iets te doen hebben! Maar…. eigenlijk werk ik vooral met jou als ouder. Als jij namelijk jouw gedrag verandert, zal het gedrag van je kind als vanzelf meeveranderen. Je creëert als het ware een olievlek. 

Hoe komt het dat jij dit gedrag zo lastig vindt en wat doet dit met jou? Maar ook wat er bij jezelf nog zit wat je kind spiegelt en waardoor de verbinding tussen jullie minder is. We kijken samen naar wat voor patronen er bij jou als ouder nog zitten. Daarvoor gebruik ik allerlei methodes, zoals geboorte in kaart, reading/healing, verbroken verbinding massage, opdrachten, meditaties, visualisaties, access bars en praktische opvoedkundige opdrachten. 

We zorgen voor meer rust in jullie gezin!

JOU

Jij als moeder bent de spil van jullie gezin. Kinderen spiegelen je altijd. Door aan de slag te gaan met jouw eigen thema’s, kun jij je kind beter begeleiden in zijn of haar proces. 

JE KIND

Door het gedrag en het geboorteverhaal van je kind in kaart te brengen, onderzoeken we wat je kind nodig heeft om zich weer lekker in zijn of haar vel te voelen. 

JULLIE GEZIN

Als jij jouw eigen thema’s hebt aangekeken, én je weet hoe je je kind beter kunt begeleiden, dan heeft dit zijn uitwerking op het hele gezin. De relatie met je partner zal hierdoor beter worden en als je nog meer kinderen hebt zullen zij hier ook baat bij hebben.

Baby (6mnd) is nu veel rustiger

★★★★★

Nathalie heeft onze zoon van toen nog 6 maanden heel goed geholpen. Bij de intake zag ik al gelijk dat ze echt goed de tijd voor je neemt en heel veel weet. Zij werkt vanuit haar hart en is heel betrokken. Doordat je heel nauw verbonden bent met je kind heb ik zelf ook een healing gehad en ik heb hier veel aan gehad. Onze zoon heeft ook een healing gehad. Ik heb nu een rustiger kind die overdag ook beter slaapt. We zijn heel dankbaar dat Pim beter in zijn vel zit. Heel erg bedankt!

– Tara

Fotoreading dochter

★★★★★

Ik ontving een mooie en rake reading van mijn dochter. Hierdoor begreep ik waarom mijn dochter doet wat ze doet. Maar zie ik ook mijn eigen spiegels. Ze gaf mooie tips voor mijzelf als moeder en voor mijn dochter om haar te ondersteunen. Langzaam aan zie ik bij zowel mijzelf als bij haar verandering in gedrag. Fijn dat dit mogelijk is.”

 – Jeske

Mijn eerste healing

★★★★★

Wow, wat was dit een ontzettend mooie ervaring. Ik mocht bij Nathalie voor het eerst in mijn leven een healing ervaren. Door de rust en warmte die Nathalie uitstraalt voelde ik me erg op mijn gemak. Ik mocht vooral voelen en dat ik meer vertrouwen in mezelf mag hebben, dat ik mijn plek op deze wereld mag innemen, goed naar mijn gevoel mag luisteren en lief voor mezelf mag zijn. Wat was dit ontzettend fijn. Dank je Nathalie dat ik dit met jou mocht beleven.”

– Mandy

Wauw! Mooie reading en healing

★★★★★

Vandaag heb ik een Reading en healing mogen ervaren/ontvangen van Nathalie. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring! Nathalie kon mij precies vertellen hoe ik in het leven sta en waar ik aan zou mogen werken. In een woord “wauw”! Bedankt Nathalie, ik vond het erg fijn en vertrouwd bij je.”

– Chantal

Je kind zit beter in zijn of haar vel

Je kind gaat zich anders gedragen omdat hij zijn behoeftes niet meer hoeft te laten zien in zijn gedrag. Doordat jij je kind beter begrijpt en ook misschien hebt verteld over zijn geboorteverhaal, zal je kind zich beter voelen en anders reageren. 

Je hebt je eigen stukken opgeruimd

Jij als moeder hebt je eigen innerlijke kindstukkken recht in de ogen gekeken, waardoor je ook jezelf beter gaat begrijpen. Je wordt hierdoor niet meer zo getriggerd door het gedrag van je kind. Je hebt weer vertrouwen in hoe je jouw kind kan begeleiden,  doordat jij nu weet waar het vandaan komt doordat je zelf óók patronen hebt doorbroken en veel hebt opgeruimd. Je kunt je kind liefdevol opvoeden omdat er begrip is, je je relaxter voelt en je vertrouwen uitstraalt. 

Jullie verbinding is verbeterd

Je weet waar het gedrag van je kind vandaan komt en je gaat je kind meteen anders zien, waardoor er een diepere connectie ontstaat. De harmonie en liefde stroomt weer rijkelijk tussen jullie. Er komt  ontspanning en vertrouwen in de relatie met je kind

 

A mother’s love is instinctual, unconditional, and forever.

Praktische informatie

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Veldhoven. Voor de Geboorte in kaart sessie stuur ik van te voren een uitgebreide vragenlijst toe, die ik een week voor de afspraak ingevuld terug wil hebben. Verder werk ik vanuit mijn intuïtie.

We starten altijd met Geboorte in Kaart. Daarna kun je zelf kiezen of je wil doorpakken met het verdiepingstraject.

Je komt in eerste instantie zonder je kind. Ik vind het belangrijk om met jou als ouder te werken vanwege de wisselwerking tussen jou als ouder en je kind.

Mocht het nodig zijn dat je kind een keer mee komt, dan zal ik dat aangeven en dan kunnen we dat afspreken.

Ik twijfel: Is Geboorte in kaart wel iets voor mij?

Ja. Geboorte in kaart kan iedereen die ooit geboren is heel veel mooie en waardevolle inzichten geven. Zowel in de geboorte van jezelf als de geboorte van je kind.

Kan ik ook alléén Geboorte in kaart doen?

Ja, dat kan. Het is vaak wel zo dat ouders zulke waardevolle inzichten hebben gekregen hierdoor, waardoor ze graag verder willen gaan met het verdiepingstraject om er zoveel mogelijk uit te halen voor zowel de ouders zelf als het kind.

Wat kan ik verwachten van een energetische behandeling?

Een energetische behandeling gebeurt ofwel liggend op mijn massagetafel, ofwel zittend op een stoel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden. Soms zal ik je moeten aanraken, maar dat zal ik voordat we beginnen natuurlijk eerst goed uitleggen.

Voor welke leeftijd is dit geschikt?

Ik werk het liefst met kinderen vanaf 4 jaar omdat je dan meer kunt zien in het gedrag. Grote kans dat jij ook de geboortepatronen beter herkent als je kind iets ouder is. Daarnaast gaan kinderen vanaf 4 jaar nog meer sociaal emotioneel in ontwikkeling, zeker als ze naar school gaan en in aanraking komen met andere kinderen, leraren en met andere prikkels. Jij als ouder kan daardoor ook makkelijker met het advies vanuit de afstemming aan de slag. Als het kind jonger is, kan een afstemming ook, maar die zijn zelf nog zo in ontwikkeling dat het soms lastig is om het gedrag te verklaren. Het kunnen dan leeftijdsadequate dingen zijn die je tegen komt.

Met welke methodes wordt er gewerkt?

Energetisch werken met de chakra’s

Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam. Het woord chakra betekent ‘wiel’. Sommige mensen vinden dat chakra’s qua vorm op een wiel lijken, anderen zien ze eerder als een soort draaikolken die energie door de energiebanen in je lichaam laten stromen.

Door te werken met de chakra’s kun je veel invloed uitoefenen op hoe iemand zich voelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer de chakra’s goed functioneren, zorgen ze ervoor dat je energiek en evenwichtig kunt leven. 

Healing

Healing zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een astraal lichaam, ook wel je aura genoemd. Dat is het energieveld om je heen.

Ik voer een healing uit door met mijn handen te werken in jouw energieveld, oftewel jouw aura. Zo maak ik jouw energieveld schoon en/of maak ik blokkades los. 

Reading

In een reading stem ik mezelf af op jouw energie, voel ik in mijn lichaam wat er bij jou speelt en spreek ik dit naar je uit. Op het moment dat we de reading doen komt er vanzelf naar boven wat er op dat moment voor jou belangrijk is. Deze informatie kan ook via andere zintuigen bij mij binnenkomen.

Verder…

Ik werk intuïtief  en zet altijd in wat ik denk dat er nodig is. Ik heb ondertussen een flinke toolbox die ik kan inzetten. Zo zet ik ook meditatie, visualisatie, massage, access bars en nog andere dingen in.

Worden de sessies vergoed door de verzekering?

Nee, deze sessies worden niet vergoed door de verzekering

Hoe werkt het met betalen?

Nadat we met het starttraject of verdiepingstraject begonnen zijn, stuur ik de factuur per e-mail. Bij het verdiepingstraject is het mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Hoe werkt het als ik een sessie moet annuleren?

Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak is altijd mogelijk per e-mail of telefonisch. Tijdens een sessie kan ik uiteraard de telefoon niet opnemen; spreek dan alsjeblieft de voicemail in.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een keer iets dringends tussen komt, waardoor een afspraak verzet of afgezegd moet worden. Doe dat dan uiterlijk 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij verzetten of afzeggen korter dan 24 uur van te voren, of wanneer je niet komt opdagen op een gemaakte afspraak, dan zal ik de gereserveerde tijd gewoon in rekening moeten brengen.

Interesse om samen aan de slag te gaan voor je kind?

Vul het formulier in, dan neem ik contact op om af te stemmen of dit bij je past.

5 + 9 =