fbpx

Wat kost kindercoaching?

Ik bied coachtrajecten aan als totaalpakket. Dit doe ik omdat de coachsessies, healings en energetische behandelingen vaak het meeste positieve effect hebben in combinatie met elkaar. In een kant en klaar pakket komen al deze sessies voldoende aan bod.

Natuurlijk vallen ook de gratis en vrijblijvende kennismaking, de intake, geboorte in kaart, ouderpost, de eindevaluatie en alle overige communicatie binnen dit totaalpakket: 

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten tot maximaal 1 uur, bij voorkeur bij jullie thuis)
  • Intake (via een digitaal formulier, te retourneren per e-mail)
  • Geboorte in Kaart sessie (2 tot 3 uur, in mijn praktijk en zonder aanwezigheid van jullie kind)
  • 5 Coachsessies (maximaal 60 minuten per keer)
  • 2 à 3 healings op afstand (exacte aantal in overleg, maximaal 60 minuten per keer, kost verder geen tijd van ouders of kind)
  • Een telefonische evaluatie aan het einde van het traject

Totaalpakket Kindercoaching: € 595,= incl. BTW

 

Tarieven losse sessies

Sessie Kosten * Opmerking
Vrijblijvende kennismaking Gratis Maximaal 30 minuten. Bij voorkeur bij jullie thuis.
Geboorte in kaart brengen € 100,= Duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Dit vindt plaats in mijn praktijk, zonder aanwezigheid van jullie kind.
Coachsessie ** € 75,= Maximaal 60 minuten.
Healing op afstand € 40,= Maximaal 60 minuten. Dit kost verder geen tijd van ouders of kind.
* Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW
** Een coachsessie kan bestaan uit alleen coaching, of een combinatie van coaching en een energetische behandeling/ondersteuning. Dit bepalen we in overleg.

Een uigebreidere beschrijving van mijn werkwijze vind je hier.

Afzeggingen

Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak is altijd mogelijk per e-mail of telefonisch. Tijdens een sessie kan ik uiteraard de telefoon niet opnemen; spreek dan alsjeblieft de voicemail in, met daarbij een duidelijke vermelding van de naam van het kind.

Het verzetten of afzeggen van een gemaakte afspraak dient tenminste 24 uur van te voren te gebeuren. Als dat het geval is, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Wanneer het korter dan 24 uur van te voren wordt gedaan, of iemand komt niet opdagen zonder opgaaf van reden, dan moet ik de gereserveerde tijd helaas gewoon in rekening brengen.

Vergoedingen

Helaas wordt (energetische) kindercoaching niet vergoed door de zorgverzekering of de gemeente. Wel kun je de gemaakte kosten opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte.